Carian
Adakah Huawei Akan Memperkenalkan Peranti Dibawah Siri Nova Dengan Empat Kamera?
August 21, 2017 Aman

Huawei Malaysia hari ini telah menghantar sebuah gambar acah untuk peranti akan datang mereka dibawah siri keluarga Nova. Apa yang menariknya pada gambar acah yang dihantar adalah penggunaan #OOOO bersama dengannya – sekaligus memberikan petanda yang ia mungkin menyertakan sehingga 4 kamera bersama dengannya.

Buat masa ini, terdapat beberapa peranti yang sedia menawarkan empat kamera pada telefon pintar – dua dihadapan dan dua dibelakang. Ia tidak diketahui lagi bagaimanakah Huawei akan mengimplementasikannya sekiranya benar mereka menyertakan empat kamera pada telefon pintar ini.

Huawei Nova OOOO

Sebelum ini, Huawei menggunakan tagar #OO untuk pengenalan dwi-kamera pada siri-P dan Mate. Penggunaan tagar #OOOO sekaligus memberikan petanda yang ia mungkin menyertakan sehingga 4 kamera padanya.

Ia tidak diketahui lagi apakah nama peranti ini, dan adakah ia akan menyertakan empat kamera bersama dengannya. Seperti biasa, sama-sama kita nantikan info lanjut mengenai telefon pintar baru daripada Huawei ini tidak lama lagi.

Komen