Cari @ Amanz

Maxis hari ini telah memperkenalkan sebuah pelan baru dinamakan MaxisONE Prime. Melaluinya, kini Maxis mengabungkan penawaran pelan jalur-lebar tetap MaxisONE Home bersama pelan pascabayar mudah-alih Maxis dibawah satu penawaran. Ia sekaligus memudahkan pengguna dan keluarga mereka menguruskan sesuatu pelan, dan menikmati beberapa ciri-ciri tambahan melaluinya.

MaxisONE Prime

Menariknya mengenai penawaran MaxisONE Prime ini adalah dimana Maxis menawarkan data tanpa had untuk kedua-duanya, iaitu untuk penggunaan jalur lebar dan juga penggunaan talian mudah-alih. Sekiranya anda memilih untuk menambah beberapa talian dibawah pelan ini, ia juga akan menikmati panggilan, SMS dan data tanpa had melaluinya.

Satu lagi janji Maxis untuk penawaran pelan jalur-lebar ini adalah Zero Downtime. Perkara ini dijayakan melalui penggunaan router khusus yang hadir dengan sebuah kad-SIM. Pengguna akan dapat menikmati rangkaian jalur-lebar tetap berkelajuan tinggi dengan mudah, dan sekiranya mengalami sebarang gangguna, jalur lebar tetap ini akan berubah kepada rangkaian 4G secara automatik.

MaxisONE Prime

MaxisONE Prime

MaxisONE Prime ini ditawarkan pada harga bermula RM367 sebulan yang menyertakan langganan satu talian mudah-alih tanpa had panggilan, SMS dan data – dan juga jalur-lebar talian tetap 30Mbps.

Bagi anda yang berminat, boleh menyemak laman MaxisONE Prime hari ini dan melanggannya. Maxis mengatakan mereka kelak akan hadir dengan penawaran perusahaan untuk pelan ini

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd