Lazada Menawarkan iPhone X Set Rasmi Malaysia Pada Harga Lebih Rendah

Diterbitkan pada Jan 26, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Apple pada tahun lepas telah melancarkan iPhone X secara rasminya untuk pasaran Malaysia, dimana ia hadir dengan harga jualan bermula RM5149. Menariknya, bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan ia pada harga diskaun RM250 untuk model 64GB, sementara model 256GB ditawarkan pada harga diskaun mencapai RM400.

Apple iPhone X

Model iPhone X 64GB yang sepatutnya ditawarkan pada harga RM5149, kini melalui promosi masa terhad Lazada ini, ia ditawarkan pada harga RM4899, sementara model 256GB pada harga RM5899 pula kini ditawarkan pada harga RM5499.

Promosi ini ditawarkan untuk tempoh terhad – selain Lazada turut menyediakan berkas jualan yang turut menambah kerangka, dok, dan kabel tambahan pada harga lebih rendah berbanding harga jualan biasa.

Untuk makluman, Lazada merupakan pengedar rasmi Apple di Malaysia, dan menawarkan sejumlah produk menarik Apple melalui laman e-dagang mereka.

Bagi anda yang berminat, boleh menyemak tawaran tempoh terhad ini hari ini, dan mendapatkannya pada harga diskaun berbanding harga jualan biasa.

komen


© Amanz / 2022 Kami