Celcom Menawarkan Peranti Menarik Pada Harga Rendah Sempena Tahun Baru Cina – RM 88 Untuk Memiliki Huawei Nova 2i

Diterbitkan pada Feb 21, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Sebagai rakyat Malaysia, kita seharusnya bersyukur tanah tumpahnya darah ini mempunyai pelbagai bangsa, dan mempunyai pelbagai perayaan bagi menghormati antara satu sama lain. Tahun Baru Cina bakal hadir tidak lama lagi dan kemeriahannya dirasai semua biarpun berbilang bangsa.

Dan seperti biasa, Celcom hadir untuk promosi khusus pada Tahun Baru Cina bagi menyambutnya. Khusus buat semua warganegara Malaysia, anda kini boleh mendapatkan telefon pintar terkini iaitu Samsung Galaxy J3, Oppo F5, dan juga Huawei Nova 2i pada harga RM 88 menerusi promosi Tahun Baru Cina.

Bagi melayakkan anda memiliki peranti ini pada harga serendah RM 88, anda perlu melanggan pelan pascabayar FIRST dari Celcom, tertakluk kepada model yang anda inginkan. Jika anda inginkan Samsung Galaxy J3, anda hanya perlu melanggan Celcom FIRST Gold Plus, manakala untuk model Oppo F5 dan juga Huawei Nova 2i, anda perlu melanggan Celcom FIRST Platinum.

Selain dari tiga peranti diatas, Celcom turut menawarkan peranti lain pada harga pemilikan yang mampu anda miliki, seperti Oppo F5 6GB pada harga RM 158, atau Samsung Galaxy A8 pada harga RM 238 apabila anda melanggan Celcom FIRST Platinum Plus.

Seperkara lagi yang perlu anda pertimbangkan adalah Celcom baru-baru ini telah mengumumkan beberapa keistimewaan baru kepada pelanggan mereka termasuklah tiket penerbangan ke lokasi sekitar ASEAN, atau tiket wayang, baucar 11 Street, perjalanan percuma menggunakan Grab dan sebagainya, sekaligus menambah nilai pulangan terhadap langganan yang anda lakukan.

Promosi ini akan tamat pada 28 Februari dan anda boleh mendapatkan tawaran beserta peranti baharu pada Tahun Baru Cina di mana-mana cawangan Celcom BlueCube berhampiran di seluruh Malaysia.

Penafian: Advertorial dari Celcom


komen


© Amanz / 2022 Kami