Samsung Akan Memastikan Pengalaman Penggunaan Yang Baik Sebelum Melancarkan Galaxy X

Diterbitkan pada Feb 26, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Galaxy X merupakan salah satu peranti yang diperkatakan sejak beberapa tahun lepas, dimana melaluinya Samsung dijangka menawarkan sebuah telefon pintar dengan menggunakan rekaan skrin boleh-lipat.

Desas-desus Galaxy X semakin hangat diperkatakan sejak beberapa bulan kebelakangan ini, dan beberapa laporan turut telah hadir mengatakan Samsung mungkin memulakan pengeluaran untuk Galaxy X sekitar penghujung tahun ini, untuk dipasarkan pada awal tahun kelak.

Bercakap mengenainya pada acara pelancaran Galaxy S9 hari ini, DJ Koh mengatakan yang mana mereka akan melancarkan Galaxy X bila mana mereka benar-benar yakin dengan pengalaman penggunaan yang bakal ditawarkan oleh produk kategori baru ini.

Samsung Galaxy X

Untuk makluman, Samsung sebelum ini telah mempopularkan beberapa kategori peranti baru, termasuk phablet dan penggunaan peranti dengan rekaan nirbingkai.

Dengan persaingan sengit dalam arena telefon pintar, ia membuatkan pelbagai pengeluar mengejar keunikkan mereka tersendiri. Selepas populariti nirbingkai yang kini menjadi fokus ramai pengeluar, ia dilihat kita mungkin akan melihat beberapa pengeluar turut menawarkan rekaan peranti dengan skrin boleh-lipat.

Selain Samsung, beberapa pihak lain yang turut melihat kepada peranti boleh-lipat adalah termasuk Microsoft dan juga Lenovo.

komen


© Amanz / 2022 Kami