Gambar OnePlus 6 Tertiris Dengan Skrin 18:9 Bertakuk Serta Panel Belakang Diperbuat Daripada Kaca

Diterbitkan pada Feb 28, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

OnePlus adalah syarikat yang menghasilkan telefon pintar dengan spesifikasi tinggi pada harga yang berkemampuan. Sejak OnePlus 3 mereka menggunakan logam sebagai bahan binaan, kini gambar OnePlus 6 tertiris dilihat seperti menggunakan panel kaca.

Gambar yang tertiris ini mencadangkan telefon pintar OnePlus baru ini mungkin akan mempunyai sistem pengecasan tanpa wayar. Sebelum ini mereka tidak meletakkannya kerana percaya bahawa sistem pengecasan DASH mereka adalah lebih baik daripada mana-mana sistem pengecasan yang berada di pasaran. Skrin dilihat mempunyai takuk seperti iPhone X dan kamera belakang diletakkan dalam keadaan menegak serta rekaan pengimbas cap jari yang baru.

Jika dilihat pada gambar yang tertiris, telefon pintar ini menggunakan sistem operasi OxygenOS 5.1 berasakan Android Oreo 8.1 dan mempunyai RAM sebesar 6GB dan storan dalaman sebesar 64GB.

Gambar-gambar tertiris ini mungkin hanya prototaip dan produk akhir OnePlus mungkin akan kita lihat pada pertengahan tahun ini. Ini kerana OnePlus kebiasaannya melancarkan telefon pintar mereka pada pertengahan tahun.

komen


© Amanz / 2022 Kami