SikurPhone Ialah Telefon Kalis Godam Dengan Dompet Kriptowang Terbina

Diterbitkan pada Mac 3, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Demam Bitcoin mungkin sudah berakhir dengan nilai kriptowang ini menjunam lebih 50% berbanding nilai tertingginya sekitar bulan Disember. Tetapi masih terdapat ramai insan yang berpegang teguh kepada kepercayaan bahawa nilainya akan kembali mencanak seperti pucuk yang dilancarkan. Bagi insan-insan ini, mereka mungkin boleh memesan Sikurphone.

Telefon pintar ini dompet kriptowang terbina dan juga sistem operasi yang dikatakan tahan godam. Pengguna tidak perlu risau kriptowang yang dimiliki dicuri seperti yang semakin kerap berlaku akhir-akhir ini.Dari segi spesifikasi ia dilengkapi skrin 5.5″. pemproses MediaTek, memori sebesar 4GB RAM, storan 64GB, kamera hadapan 5-Megapixel, kamera utama 13-Megapixel dan bateri sebesar 2800 mAh.

Sistem operasi Android Nougat yang diubahsuai digunakan pada peranti ini. Setiap aplikasi yang ingin digunakan sudahpun terpasang. Bagi memastikan keselamatan peranti, pemilik tidak boleh memuat turun aplikasi tambahan pasca pembelian. Sikurphone dijual pada harga $799 (~RM 3140) sebuah.

komen


© Amanz / 2022 Kami