Machines Kini Tawar Perkhidmatan Ganti Bateri iPhone 6 Dan Terkini Dalam Masa 4 Jam

Diterbitkan pada Mac 7, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Pengguna iPhone mungkin sedia maklum akan mengenai penawaran ganti semula bateri iPhone lama pada harga diskaun dalam usaha mendapatkan kembali kuasa pemprosesan yang pantas dan tidak diterhadkan melalui perisian.

Program ganti semula ini telah ditawarkan sejak awal Januari 2018 ini, dimana ia boleh dilakukan oleh pelbagai pengedar rasmi Apple di Malaysia, termasuk Machines.

Kini, menariknya Machines turut hadir dengan promosi mengatakan mereka boleh menggantikan bateri iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus dan iPhone SE dalam masa 4 jam – sekiranya pengguna menghantar sebelum 3 petang. Dan secara keseluruhan, mereka menjanjikan ganti semula dalam masa kurang sehari – sekaligus membolehkan anda mendapatkan kembali iPhone anda secepat mungkin.

Bagi anda yang masih belum menggantikan bateri, mungkin boleh melakukannya pada harga RM129 di pengedar rasmi Apple seluruh negara. Melalui ujian yang dilakukan sebelum dan selepas gantian – ia memperlihatkan perubahan dan perbezaan yang besar kepada pengalaman pengguna iPhone, sekaligus memberikan anda lebih sebab untuk melakukan gantian bateri ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami