Pemalam Twitch Kini Hadir Untuk Peranti Mudah Alih

Diterbitkan pada Mac 23, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Pemalam Twitch adalah alat untuk penstrim mengubahsuai halaman saluran mereka kepada pengalaman yang lebih interaktif. Antara fungsi pemalam Twitch ini adalah menambah papan-skor, undian, jadual permainan video dan banyak lagi. Tetapi ketika diperkenalkan Ogos 2017, ia hanya boleh digunakan pada desktop.

Twitch kini menambah sokongan pemalam ini pada aplikasi untuk peranti mudah alih. Pemalam ini membenarkan penstrim menarik perhatian peminat mereka dan juga menjana wang melalui pemalam seperti “Gears on Amazon” yang memberi penstrim komisen apabila peminat membeli produk melalui halaman saluran mereka.

Setakat sebanyak 12 pemalam disokong untuk versi peranti mudah alih. Antara pemalam yang menyokong untuk peranti mudah alih ialah  Streamlabs Loyalty, Lagu, Poll, dan PermainanSchedule (oleh LayerOne) dan juga World of Warcraft Armory (oleh Altoar).

Pemalam ini hadir untuk kedua-dua peranti Android dan iOS dalam aplikasi Twitch versi 6.0 ke atas. Untuk pembangun membina pemalam yang sokong peranti mudah alih pula, boleh terus pergi ke ruang pembangun dalam sumber terbuka Github.

komen


© Amanz / 2022 Kami