Cari @ Amanz

Xpax kini telah memberikan nafas baru untuk pakej prabayar mereka, membolehkan pengguna bukan sahaja menikmati 10GB data internet percuma pada kelajuan asas 64kbps, tetapi turut menyertakan ganjaran percuma tambahan bersama dengannya.

Pengguna boleh memilih daripada pilihan 10GB Facebook, 10GB Instagram, 3GB YouTube, atau pun pilihan akses permesejan WhatsApp, Wechat dan Twitter tanpa had.

Xpax Prepaid

Disamping itu, dengan penambahan ini, Xpax juga turut menawarkan semua akses YouTube percuma pada lewat malam, Music Walla tanpa had, dan juga akses premium iFlix.

Xpax Prepaid

Bersama-sama kemaskini ini juga, Celcom menawarkan promosi Kuota Berganda, membolehkan pengguna yang membeli pakej data mingguan atau bulanan untuk menikmati data sebanyak tiga kali ganda berbanding kebiasaan. Sebagai contoh, sekiranya anda sebelum ini data mingguan RM10 untuk 2GB, untuk tempoh promosi terhad ini, pengguna menerima data sebanyak 6GB.

Bagi pengguna Xpax sedia ada, anda boleh menguruskan pakej dan pelan yang dilanggan melalui aplikasi Celcom Life baru.

Dengan pengenalan pembaharuan pakej prabayar Xpax ini, Celcom turut sama mengumumkan secara rasminya pengenalan Xpax Postpaid – iaitu pakej pascabayar yang ditujukan kepada pengguna bawah 25 tahun.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd