Perisian Pelagak MSI App Player Membolehkan Aplikasi Permainan Android Digunakan Pada Laptop Dan Komputer MSI

Diterbitkan pada Ogos 1, 2018. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Selaku salah satu peneraju barangan jenama gaming, MSI kini hadir dengan MSI App Player khusus untuk pengguna peranti pintar Android. Melalui kerjasama eksklusif bersama BlueStacks, aplikasi pemain telefon pintar ini tiba dengan pelbagai fungsi yang lebih baik dari segi paparan dan kawalan dalam pencahayaan keyboard RGB interaktif.

Aplikasi App Player ini menawarkan sokongan untuk pencahayaan papan kekunci RGB pada genre permainan mudah alih seperti MOBA, FPS, dan lain-lain. Bukan itu sahaja, pengguna aplikasi ini juga boleh mengawal permainan-permainan tersebut menggunakan papan kekunci dan tetikus mereka..

Dengan gabungan kad grafik NVIDIA GeForce GTX dan teknologi paparan True Color, pengalaman bermain permainan mudah alih ini akan menjadi lebih menyoronokkan. Sambungan LAN berwayar terus kepada laptop MSI juga akan menjaminkan pengalaman permainan yang jauh lebih stabil berbanding jika menggunakan sambungan WiFi.

Bukan itu sahaja, aplikasi MSI App Player ini juga membolehkan pengguna untuk melagakkan lebih daripada dua aplikasi sekali, menggunakan kuasa CPU dan GPU pada laptop MSI yang sudah sedia hadir.

Aplikasi pemain ini juga turut disokong pada komputer riba MSI yang menggunakan CPU Intel generasi kelapan Coffee Lake, CPU AMD Ryzen, bersama-sama kad grafik NVIDIA GeForce GTX 10XX keatasdan juga kad grafik AMD Radeon RX500 keatas.

Muat turun perisian MSI App Play

komen


© Amanz / 2022 Kami