Pembelian Kad Tambah Nilai Google Play, Kini Menawarkan Ganjaran Bonus Untuk Mobile Legends

Pembelian Kad Tambah Nilai Google Play, Kini Menawarkan Ganjaran Bonus Untuk Mobile Legends

Diterbitkan pada Jan 31, 2019 oleh .

Google Malaysia telah pun sedia menawarkan kad tambah-nilai untuk Google Play sejak bulan Disember 2018 lepas. Hari ini, pihak Google mengumumkan ia secara rasminya, dan mengatakan kad tambah-nilai ini kini sudah boleh didapati melalui 7-Eleven seluruh negara.

Kad tambah-nilai ini ditawarkan dalam tiga pilihan nilai, iaitu RM50, RM100 dan juga RM200. Sebaik sahaja anda membeli kad tambah-nilai berkenaan, anda boleh menebus nilainya melalui Google Play Store dan memasukkan kod pada kad berkenaan.

Menariknya, bermula 1 Februari 2019 sehingga 28 Februari 2019 ini, pihak Google turut hadir dengan promosi khusus untuk para peminat permainan Mobile Legends : Bang Bang.

Google Play Store Mobile Legends

Bagi anda yang melakukan tambah-nilai dalam tempoh sebulan ini, anda akan menerima ganjaran bonus pada permainan Mobile Legends. Untuk kad tambah-nilai RM50, pemain akan menerima Primary Pack. Begitu juga untuk tambah-nilai RM100 dan RM200 dimana masing-masing akan menerima “Intermediate Pack” dan juga “Elite Pack”. Ganjaran ini akan dipindah secara automatik ke akaun permainan apabila permua Mobile Legends : Bang Bang dilancarkan selepas kad hadiah berkenaan ditebus pada akaun anda.

Sekiranya anda pemain aktif permua Mobile Legends : Bang Bang, mungkin promosi ini salah satu perkara yang tidak ingin dilepaskan anda.


Paling Popular