Nubia Red Magic Mars Dengan Snapdragon 845, 8GB RAM Ke Malaysia Pada Harga RM1899

Diterbitkan pada Feb 22, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Nubia merupakan salah satu jenama telefon yang telah bermula dibawah ZTE, dan kini beroperasi secara berasingan. Dibawah Nubia, terdapat pelbagai penawaran yang menarik, termasuk telefon pintar memfokuskan kepada permua.

Terkini, ia dilihat Nubia turut akan menawarkan Nubia Red Magic Mars tidak lama lagi, dan beberapa penjual telah mula mengambil pra-tempahan untuknya.

Nubia Red Magic Mars sebelum ini telah diperkenalkan di China pada November 2018 lepas. Ia hadir memfokuskan kepada penawaran permua, dan dilengkapi spesifikasi tinggi.

Nubia Red Magic Mars dilengkapi skrin 6-inci, dijana cip Snapdragon 845, memori 8GB RAM dan storan 128GB. Ia turut dilengkapi kamera belakang 16-megapixel, selain kamera hadapan 8-megapixel. Melengkapkannya juga adalah bateri berkapasiti 3800mAh.

Selari dengan fokus terhadap permua, telefon pintar ini turut menyertakan sistem lampu RGB pada bahagian belakang, pembesar stereo dibahagian hadapan, selain sistem penyejukan terbina padanya untuk penggunaan tempoh lama. Selain itu, ia turut menyertakan dua butang kawalan kapasitif khusus untuk permua pada bahagian sisi peranti.

Di Malaysia, ia dilihat akan ditawarkan dalam pilihan warna hitam pada harga RM1899.

komen


© Amanz / 2022 Kami