Carian
Maxis Berkerjasama Dengan Malaysia Airlines – Menawarkan Diskaun Tiket Penerbangan Sehingga 55%
May 10, 2019 Liyana

Maxis Berhad bersama Malaysian Airlines telah menawarkan lebih banyak promosi perkhidmatan kepada pelanggan Maxis dan Hotlink menerusi tiga program yang dilaksanakan sepanjang tahun ini.

Antaranya adalah Malaysia Airlines Ultimate Travelicious Deals, Program Perjalanan Pelajar MHexplorer , serta Diskaun Eksklusif penerbangan Maxis, Hotlink pada Aplikasi Mudah Alih MH.

Melalui kerjasama ini, pelanggan Maxis dan Hotlink dapat menikmati diskaun tambahan pada tiket penerbangan mereka semasa kempen iaitu Malaysia Airlines Ultimate Travelicious Deals, yang akan berlangsung dua kali setahun. Untuk kempen pertama ini, ia telah berlangsung daripada 29 April hingga 13 Mei 2019. Buat pelanggan Maxis dan Hotlink, anda kini bolehlah menikmati tawaran diskaun ini sehingga 55% pada tiket penerbangan antarabangsa dan domestik bagi tempoh pelancongan sehingga 31 Mac 2020 ini.

Selain Maxis, untuk makluman anda pada 24 April lalu, Malaysia Airlines juga telah menjalin kerjasama dengan Grab dan Expedia bagi menawarkan penyelesaian sehenti untuk perjalanan pelajar melalui Program Perjalanan Pelajar MHexplorer. Oleh itu, buat pelanggan Hotlink dan Maxis yang mendaftar bagi program ini, anda berpeluang memenangi tiket penerbangan ke Bali, Tokyo, Seoul atau Osaka, sehingga akhir bulan Mac 2020 ini.

Manakala bagi Diskaun Eksklusif Maxis dan Hotlink Pada Aplikasi Mudah alih MH pula ia akan bermula pada separuh masa kedua tahun ini. Perihal ini membolehkan anda untuk menikmati diskaun sehingga 30% pada tiket penerbangan pada mana-mana destinasi sama ada antarabangsa dan domestik. Buat anda yang berminat untuk melanggan tawaran ini, anda boleh layari pelayar dibawah bagi mengetahui maklumat lanjut.

Komen