Cari @ Amanz

Aruba yang merupakan anak syarikat Hewlett Packard Enterprise telah mengumumkan produk terbaru mereka iaitu Aruba Instant On. Ia merupakan produk berasaskan nirwayar yang direka untuk menampung kapasiti dan pertumbuhan Wi-Fi bagi kegunaan perniagaan.

Untuk makluman anda, produk ini direka untuk menawarkan sambungan nirwayar yang selamat dan berkelajuan tinggi tanpa dikekang daripada sebarang masalah. Ia juga memastikan perniagaan kecil dan sederhana (PKS) dapat dihubungkan ke rangkaian yang lebih selamat, selain memastikan mereka kekal berhubung walaupun mempunyai angka penggunaan yang tinggi pada rangkaian Wi-Fi.

Dengan penggunaan Aruba Instant On ini, ia dapat mengurangkan kebimbangan PKS dalam memberi tumpuan kepada pertumbuhan perniagaan untuk menyampaikan pengalaman pelanggan yang lebih lancar dan berkesan. Produk ini dilihat mempunyai teknologi 802.11ac Wave 2, selain menyertakan sejumlah fungsi perusahaan dalam menyediakan fleksibiliti untuk memenuhi keperluan perniagaan. Instant On juga mempunyai ciri-ciri:

  • Aplikasi mudah alih yang mudah dan intuitif untuk penyediaan.
  • Dua mod pengurusan melalui aplikasi mudah alih atau portal web berasaskan awan.
  • Keupayaan keselamatan terbaik dalam kelas, termasuk pematuhan dengan protokol pengesahan terbaru seperti WPA2 / WPA3.
  • Teknologi Pintar Mesh untuk memudahkan pengembangan rangkaian ke kawasan yang mempunyai halangan.
  • Boleh dipasang pada dinding, siling, atau melalui meja desktop untuk memenuhi pelbagai persekitaran perniagaan kecil.

Pengenalan Aruba Instant On ini sekaligus memberikan PKS keupayaan untuk penyelesaian nirwayar yang boleh diurus serta dikawal oleh orang yang tidak berteknologi dan bukan dari mana-mana peranti mudah alih.

Set pertama Aruba Instant On AP ini akan bermula pada awal bulan Julai, dengan harga senarai bermula pada USD119.00 (RM492.73). Untuk mengetahui maklumat lanjut, anda boleh layari pada pautan dibawah.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd