GrabRewards Kini Hadir Dengan Sistem Mata Ganjaran – Membolehkan Pengguna Menebus Pelbagai Hadiah Menarik

Diterbitkan pada July 3, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Baru-baru ini, Grab telah mengumumkan peningkatan kepada program GrabRewards untuk menawarkan lebih banyak keseronokan, fleksibiliti dan pemilihan yang lebih besar. Selaras dengan komitmennya untuk menyediakan pengguna Grab dengan lebih banyak nilai dan kemudahan penambahan ini akan membolehkan pengguna mendapatkan lebih banyak mata ganjaran GrabRewards.

Melalui Grab, pengguna dapat meraih pebagai faedah. GrabRewards telah dipertingkatkan dengan direka bentuk berdasarkan pengalaman pengguna berasaskan penggunaan perkhidmatan. Untuk makluman anda, bermula 1 Julai ini GrabRewards telah tampil dengan ciri inisiatif baharu iaitu:

Mata Ganjaran – GrabRewards yang tiada tarikh luput

Melalui inisiatif terbaharu daripada pihak Grab, mata ganjaran GrabReward ini tidak akan mempunyai tarikh luput. Di mana selaku pengguna yang sentiasa membuat transaksi Grab untuk mana-mana perkhidmatan Grab, mata ganjaran tersebut akan kekal dalam tempoh 3 bulan dari transaksi terakhir mereka.

Ganjaran Eksklusif untuk Setiap Tahap

Anda kini boleh mengumpulkan lebih banyak mata GrabRewards, malah turut dapat menebus eksklusif keistimewaan dari katalog, termasuk PlayStation 4 Pro, Siri Watch Apple 3, Beats Wireless Headphones, baucar beli-belah dan penebusan/baucar khas seperti RM5 dari The Coffee Bean & Tea Leaf untuk 200 mata dan banyak lagi. Untuk penebusan yang mampu dibayar sehari-hari, Katalog GrabRewards kini akan menampilkan Ganjaran Eksklusif untuk semua peringkat pelanggan, sehingga 31hb.

Kemas kini Ciri Lain

Bermula 1 Oktober, pengguna Grab akan memperolehi sehingga 3 mata GrabRewards untuk setiap RM1 yang dibelanjakan bagi semua perkhidmatan Grab. Ia bergantung pada tahap keahlian masing-masing. Untuk masa yang terhad sehingga 31 Disember 2019, pengguna juga akan dapat menikmati sehingga 3x lebih GrabRewards Points apabila menggunakan GrabPay untuk pembayaran pada aplikasi.


GrabRewards adalah program yang memberi ganjaran kepada pengguna bagi setiap hari urusniaga. Pengguna boleh mendapatkan mata GrabRewards pada semua perkhidmatan Grab, termasuklah pengangkutan, penghantaran (makanan dan bungkusan), pembayaran mudah alih dan banyak lagi.

Dengan empat tahap berbeza – Ahli Perak, Emas, dan Platinum – pengguna boleh meningkatkan tahap keahlian dengan menggunakan aplikasi Grab setiap hari, di untuk menikmati lebih banyak kelebihan termasuk mempercepatkan mendapatkan mata ganjaran diskaun, baucar bulanan dan peruntukan keutamaan. Untuk maklumat lanjut mengenai GrabRewards, sila layari pautan dibawah.

komen


© Amanz / 2022 Kami