Meizu Menyasarkan Telefon 5G Pertama Mereka Akan Hadir Pada Tahun 2020

Diterbitkan pada July 4, 2019. oleh .

Banyak pengeluar pada saat ini telah menyatakan komitmen untuk menawarkan kebolehan 5G pada peranti mereka. Salah satunya adalah Meizu, yang mana menyasarkan telefon 5G pertama mereka akan hadir kepada pengguna pada tahun 2020.

Ia diperlihatkan melalui pelan perancangan Meizu yang tertiris, dengan menyajikan beberapa jangka masa untuk pengeluaran peranti berasaskan 5G. Apa yang menarik di sini, mereka akan hadir dengan produk sulung dengan 5G pada sekitar suku kedua 2020.

Tahun 2020 bakal memperlihatkan lebih banyak pengeluar akan hadir dengan peranti 5G, selari dengan perlaksanaan infrastruktur 5G yang lebih meluas. Pengeluar cip terkenal seperti Qualcomm dan MediaTek juga dijangka akan meletakkan modem 5G pada cip kelas pertengahan, bagi membolehkan peranti dihasilkan pada kos yang lebih rendah.

Melalui pelan perancangan yang tertiris ini, kita mungkin dapat melihat peranti 5G daripada Meizu pada sekitar bulan April – Jun. Sebarang maklumat mengenai spesifikasi dan rekaan untuk telefon 5G ini masih tidak diketahui, namun dijangka akan menggunakan rekaan berasaskan Meizu 17.

komen


© Amanz / 2023 Kami