Funding Societies Melancarkan Program Pembiayaan Dana Untuk Membantu Peniaga Kecil Di Lazada

Diterbitkan pada July 4, 2019. oleh .

Baru-baru ini, Funding Societies Malaysia telah mengumumkan kerjasama mereka bersama Lazada Malaysia bagi menawarkan pembiayaan jangka pendek – untuk e-dagang kepada peniaga dibawah platform Lazada. Pelaksanaan ini bagi meningkatkan sektor perniagaan mikro, kecil dan sederhana (MSME) tempatan.

Wujudnya tawaran sedemikian, secara tidak langsung dapat menghubungkan PKS bersama pelabur industri pada pasaran atas talian dalam platform Lazada ini. Ia juga secara terus dapat mengurangkan jurang pembiayaan dana bagi PKS untuk mengembangkan keperluan operasi perniagaan mereka.

Melalui pelaksanaan kerjasama ini, platform Lazada Malaysia dapat membuka peluang yang tinggi kepada perniagaan atas talian untuk menempatkan pelbagai produk mereka dalam e-dagang. Antara kelayakan yang telah dikongsikan oleh Funding Societies Malaysia adalah:

Pembiayaan dana  pada platform e-dagang ini dilihat telah meningkat dengan memperolehi sebanyak 500 permohonan dana daripada PKS. Untuk anda yang berminat untuk membuat sebarang permohonan pembiayaan perniagaan ini, anda bolehlah layari pada pautan dibawah.

komen


© Amanz / 2023 Kami