Cari @ Amanz

Xiaomi Melancarkan Redmi K20 Pro Edisi Marvel Heroes Bagi Memperingati Adiwira-Adiwira Marvel

Link Copied!

Redmi K20 Pro adalah peranti mercu baharu daripada sub-jenama Xiaomi yang memfokuskan prestasi dan harga jualan yang murah. Ia hadir dengan Snapdragon 855, memori 6/8 GB RAM dan storan dalaman dari 64GB sehingga 256GB. Peranti ini boleh dikatakan adalah pengganti kepada Pocophone, kerana ia dikategorikan sebagai peranti mercu yang murah.

Terkini, Xiaomi telah melancarkan satu variasi edisi khas buat peranti ini – Redmi K20 Pro Edisi Marvel Heroes. Ia dilancarkan bagi memperingati adiwira-adiwira Marvel, atau lebih lagi dalam MCU yang terkorban dalam Avengers: Endgame. Peranti ini hadir dengan kotak yang cantik, plat besi ‘Avengers: Endgame’, kerangka berwarna biru dan juga gambar latar Iron Man (berdasarkan poster).

This slideshow requires JavaScript.

Untuk Redmi K20 Pro Marvel Heroes ini, ia hadir dengan panel belakang yang mirip dengan logo Iron Man dengan tema warna hitam/kelabu. Lain-lain spesifikasi buat peranti ini adalah, skrin bersaiz 6.39-inci Super AMOLED, pengimbas cap jari bawah skrin, tri-kamera, bateri 4000mAh dan pengecasan pantas 27W.

Redmi masih tidak mengumumkan harga jualan dan tarikh jualannya, tetapi ada kemungkinan besar ia akan jual sedikit mahal daripada variasi 8/256 GB – RMB2,799 (~RM1683).

Sumber: [1], [2]


Komen ()