‘Future Mobility Challenge’ Sasar Penglibatan Startup Untuk Menyumbangkan Idea Bagi Sektor Automotif

Diterbitkan pada July 5, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

The Society of Motor Manufacturers and Traders (SMMT) telah mengadakan program untuk startup dan pengusaha perniagaan kecil sederhana (PKS) untuk turut serta dalam program Future Mobility Challenge. Melalui platform ini, para peserta akan melaksanakan penghasilan idea dan penyelesaian inovatif pada industri untuk menangani lapan cabaran mobiliti utama pada masa depan.

Untuk makluman anda, SMMT adalah salah satu pengiat industri automotif yang kian meningkat naik. SMMT adalah pengantara bagi industri automotif UK yang menyokong dan mempromosikan kepentingan ahli, di dalam mahupun luar negara. SMMT mewakili lebih daripada 800 syarikat automotif di UK, menyediakan platform forum untuk menyuarakan pendapat syarikat mengenai isu-isu yang mempengaruhi sektor ini. Selain itu, ia turut membantu untuk membimbing strategi dan membina hubungan positif antara pihak kepentingan dengan kerajaan.

Inisiatif platform ini juga menawarkan perkongsian kelas kemahiran, aliran permintaan pasaran dan pandangan pengguna berkenaan sumber teknikal pemasaran yang berasaskan pasaran tempatan. Anda juga akan mendapat pelbagai manfaat daripada platform ini untuk membina produk atau perkhidmatan industri.

Penyelesaian dan idea terbaik akan disenarai pendek dan bakal ditayangkan secara langsung di London pada 17 Oktober ini. Sekiranya anda berminat, bolehlah memohon sebelum 12 Julai ini dengan melayari pada pautan di bawah.

komen


© Amanz / 2022 Kami