ASUS Akan Melancarkan Siri Kad Grafik AMD Radeon RX5700 Dengan Penyejuk Sendiri Pada Bulan September

Diterbitkan pada July 11, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

AMD baru sahaja melancarkan siri kad grafik AMD Radeon RX 5700 mereka, yang terdiri daripada AMD Radeon RX 5700 dan AMD Radeon RX 5700XT. Rekaan asas kad grafik ini hadir dengan rangka yang diperbuat daripada plastik, dan juga sebuah kipas jenis peniup yang menghalakan haba daripada papan induk kad grafik ke bahagian belakang rangka komputer.

ASUS, salah satu jenama yang terkenal untuk komponen-komponen komputer mereka telah mengumumkan bahawa mereka akan melancarkan kad grafik dengan penyejuk mereka sendiri pada bulan September kelak.

ASUS menyatakan lagi bahawa buat masa ini, kad grafik AMD Radeon RX 5700 keluaran mereka akan hadir dengan rekaan asas yang sama, dan mereka kini sedang menguji pelbagai sistem penyejukan GPU untuk memastikan bahawa apabila kad grafik dengan penyejuk khas mereka hadir di pasaran, ia akan menjadi sebuah produk yang benar-benar berkualiti.

Tanda harga untuk sebuah kad grafik AMD Radeon RX 5700 XT/RX 5700 XT kini berharga RM1659 dan RM1859 di pasaran tempatan. Apabila pelbagai syarikat pembina kad grafik hadir dengan rekaan mereka tidak lama lagi, diharap tanda harga tersebut tidak melonjak terlalu tinggi.

komen


© Amanz / 2022 Kami