Cari @ Amanz

Armaggeddon Memperkenalkan Siri Paparan Skrin Gaming Pixxel+ – Hadir Dengan Kadar Segar Semula Tinggi, Sokongan FreeSync Dan GSYNC

Oleh Nazrin

Link Copied!

Armaggeddon ialah sebuah jenama yang dikenali untuk aksesori-aksesori gaming yang mampu milik, termasuklah papan kekunci, tetikus, fon kepala dan sebagainya.

Hari ini, Leapfrog, syarikat dibelakang jenama tersebut telah memperkenalkan beberapa produk baru dibawah jenama tersebut, dan diantaranya ialah sebuah siri paparan skrin gaming yang dinamakan Armaggeddon Pixxel+ yang bukan sahaja hadir dengan ciri-ciri menarik, tetapi masih menyasarkan kepada pasaran mampu milik.

Armaggeddon mempamerkan paparan dengan pelbagai saiz dan bentuk yang sesuai digunakan oleh orang ramai untuk tujuan produktiviti, menonton video dan filem ataupun untuk bermain permainan video.

Diantara model-model yang diumumkan ialah Armaggeddon Pixxel+ EFX 27UHD SWITX, sebuah paparan 27 inci yang mempunyai resolusi maksima 4K (3840×2160), sokongan untuk kadar segar semula 144Hz (pada resolusi 2K) dan teknologi paparan AMD FreeSync dan juga NVIDIA GSYNC melalui perisian.

Ia juga menggunakan panel paparan AHVA yang membolehkan paparan ini hadir dengan kadar segar semula yang tinggi walaupun pada resolusi sebesar 2K.

Dalam pada itu, Armaggeddon turut memperkenalkan pelbagai jenis paparan-paparan lain pada resolusi Full HD (1920×1080) yang mempunyai rekaan menarik seperti paparan melengkung dan juga saiz paparan ultra-lebar.

Paparan-paparan ini Armaggeddon Pixxel+ ini sudahpun tiba di pasaran tempatan, dan boleh dibeli di kedai Armaggeddon di platform atas-talian Shopee sekarang. Tanda-tanda harga untuk paparan-paparan ini adalah seperti berikut:


Komen ()