DJI Melancarkan Gimbal Osmo Mobile 3 Yang Kini Boleh Dilipat

Diterbitkan pada Ogos 13, 2019. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Penggunaan gimbal oleh peminat videografi membolehkan video yang lebih stabil diambil terutamanya dalam acara sukan aksi lasak. Bagi memenuhi keperluan peminat videografi menggunakan peranti mudah alih, gimbal Osmo Mobile dihasilkan oleh DJI. Hari ini DJI Osmo Mobile 3 telah dilancarkan kini dengan kemampuan boleh dilipat.

DJI mendengar maklum balas pengguna yang memerlukan gimbal yang lebih mudah dibawa dengan rekaan lebih padat. Hasilnya ialah Osmo Mobile 3 yang mempunyai engsel pada bahagian lengan gimbal. Ia menyokong sebarang telefon pintar dengan lebar di antara 62-88mm dan ketebalan maksimum 9.5mm. Gimbal ini hadir dengan fungsi mengenal kawalan gesture, menjejak pergerakan subjek Active Track 3.0 dan Sport Mode.

Seperti Osmo Mobile sebelum ini, pengguna boleh mengawal peranti menggunakan beberapa butang pada bahagian tangkai gimbal. Ini dilakukan menerusi tambahan bluetooth LE 5.0.

Bateri yang digunakan memberikan tempoh penggunaan sehingga 15 jam. Pengecasan dilakukan menggunakan port USB-C dengan kuasa 10W. Menurut DJI, gimbal boleh dicas sepenuhnya dalam masa 2.5 jam. Ia mula dijual hari ini pada harga bermula $119 (~RM500) sebatang.

komen


© Amanz / 2022 Kami