Cari @ Amanz

Beberapa hari lalu, kami melaporkan yang Realme X2 Pro dijangka akan hadir dengan skrin 90Hz, dijana Snapdragon 855+ dan mungkin akan menjadi “pembunuh” peranti mercu baharu. Hari ini, laman web Realme versi global telah mengesahkannya.

Realme X2 Pro benar akan dijana Snapdragon 855+ dan hadir dengan skrin 90Hz. Untuk kamera, lensa utama adalah 64MP digabungkan dengan lensa sudut ultra lebar, lensa telefoto dan juga kemampuan mengambil gambar bokeh. Lebih menarik, dengan lensa telefoto dan kehebatan perisian mereka – sokongan 20x zum hibrid. Selain itu, Realme turut akan menyokong rakaman gambar makro dengan jarak 2.5cm. Realme juga mendakwa yang mod bokeh mereka akan lebih hebat dan adalah sesuatu yang baharu.

Paling menarik, Realme dengan berani dan yakin mendakwa yang Realme X2 Pro adalah peranti pertama yang dalam kelasnya dijual pada harga amat murah. Itu adalah petanda berdasarkan apa yang mereka paparkan di laman web mereka. Realme akan memperlihatkan setiap fungsi baharu mereka satu demi satu sehingga 4 Oktober. Sama-sama kita nantikan.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd