Xiaomi Mendaftar Tanda Dagang Poco F2 – Pembunuh Peranti Mercu Kegemaran Kembali?

Diterbitkan pada Jan 14, 2020. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Pocophone F1 adalah pembunuh peranti mercu kegemaran ramai. Ini kerana, model peranti ini telah membunuh jenama OnePlus yang bertahun lamanya memegang nama pembunuh peranti mercu. Selain itu, Pocophone F1 juga dijual pada harga yang murah dengan memuatkan pelbagai spesifikasi hebat. Pocophone F1 dilancarkan pada tahun 2018, sudah dua tahun usia peranti ini dan para peminat Poco F1 pasti ternanti-nanti akan penggantinya.

Tahun lepas ada kedengaran yang Xiaomi akan melancarkan Pocophone F2. Informasi ini diketahui melalui wakil Xiaomi – Alvin Tse. Namun kicauan Twitter beliau telah dipadam. Hari ini, pengesahan kewujudan Pocophone F2 menjadi semakin kukuh. Ini kerana, tanda dagang yang didaftar oleh Xiaomi akhirnya ditemui. Duka cita dimaklumkan tiada langsung informasi mengenai peranti ini, seperti spesifikasi, harga, cip pemproses atau juga imej pengolokan.

Jika tahun 2018, sebaik sahaja tanda dagang Pocophone F1 tersebar di laman web – dalam masa terdekat sahaja Xiaomi melancarkannya secara rasmi. Jadi ada kemungkinan besar, Poco F2 akan dilancarkan dalam masa terdekat ini. Sama-sama kita nantikan.

komen


© Amanz / 2022 Kami