Cari @ Amanz

TableTopia Menawarkan Akses Kepada Mainan Berpapan Secara Digital

Oleh Aman

Link Copied!

Mainan berpapan mempunyai peminat mereka tersendiri, dan sejumlah variasi dan permainan baru sering diterbitkan dari hari ke hari. Komuniti mainan berpapan sendiri kadang-kala sangat aktif, dan melakukan pertemuan dalam bermain tajuk-tajuk permainan baru, selain mengenali rakan-rakan baru.

Menariknya, selain memainkan ia secara fizikal bersama rakan-rakan lain, pengguna juga turut boleh memainkan mainan berpapan ini secara digital melalui laman TableTopia.

TableTopia

TableTopia menawarkan akses kepada ratusan permainan melaluinya, dan ia ditawarkan secara percuma. Anda boleh membuka TableTopia melalui pelayar web, dan memilih mainan berpapan yang dikehendaki.

Seterusnya, anda boleh mengajak rakan-rakan menyertainya, atau menantikan rakan internet rawak turut bermain bersama anda.

Untuk makluman, TableTopia menawarkan akses secara digital untuk mainan berpapan dan bukannya memfokuskan permainan berbentuk automatik melaluinya. Ini sekaligus turut membolehkan anda melakukan beberapa perkara seperti tidak mengikut peraturan, menghancurkan susunan papan, dan sebagainya.

TableTopia

Bagi anda yang berminat, boleh mencuba TableTopia melalui pelayar web anda hari ini, atau turut mendapatkannya secara percuma melalui Steam.

Layari : TableTopia

Komen ()