TM Dilihat Menawarkan Promosi Pakej Unifi Serendah RM39 Sebulan Untuk 30Mbps Bagi Menarik Pengguna Perkhidmatan Lain

Diterbitkan pada Jun 3, 2020. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Telekom Malaysia kini dilihat hadir dengan promosi pakej jalur-lebar baru, khusus untuk menarik pengguna perkhidmatan jalur-lebar lain untuk beralih ke Unifi. Melalui promosi baru ini, ia membolehkan pengguna yang beralih ke Unifi ini menikmati harga promosi serendah RM39 sebulan untuk pakej 30Mbps.

Melalui gambar pakej yang hadir ke arena web melalui forum Lowyat, ia memperlihatkan pengguna boleh menikmati pakej 30Mbps pada harga RM39 sebulan, 100Mbps pada harga RM79 sebulan, dan 300Mbps pada harga RM149 sebulan.

Promosi ini dilihat ditujukan kepada sejumlah pelanggan terpilih sahaja – termasuk bekas pelanggan yang telah meninggalkan talian jalur-lebar Telekom Malaysia.

Melalui komen yang diberikan oleh TM kepada kami, mereka mengatakan yang mana mereka sering hadir dengan pelan khusus yang meliputi segmen berbeza. TM turut mengalakkan pengguna menghubungi mereka melalui saluran rasmi untuk mengetahui promosi semasa yang ditawarkan berdasarkan keperluan pengguna.

Selain Telekom Malaysia, terdapat beberapa syarikat telekomunikasi lain seperti TIME yang sebelum ini menawarkan potongan sehingga RM500 untuk pengguna beralih daripada satu talian jalur-lebar lain, ke talian TIME. Potongan ini biasanya diperlihatkan melalui diskaun pada bil bulanan – yang mana mungkin digunakan oleh TM melalui promosi ini. Kami akan berkongsi lanjut sebaik sahaja menerima info penuh mengenai promosi terbaru TM ini.

komen


© Amanz / 2023 Kami