Fon Telinga Sukan Sony WF-SP800N Kini Di Pasaran Malaysia – Berharga RM849

Diterbitkan pada July 20, 2020. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Kebelakangan ini Sony telah banyak memperkenalkan produk-produk audio, khususnya fon telinga TWS (True Wireless Sound) untuk pelbagai jenis pengguna.

Terbaru, Sony Malaysia mengumumkan bahawa fon telinga terbaru mereka iaitu Sony WF-SP800N yang memfokuskan kepada atlit dan mereka yang gemar bersukan dan beriadah kini mula dijual di pasaran tempatan.

Rekaan Sony WF-SP800N ini hadir dengan kemampuan tahan air dan debu setinggi IP55, dimana ia cukup sesuai untuk mereka yang sering bersenam ataupun keluar berlatih secara lasak.

Dari segi kemampuan dan kualiti audio, ia dilengkapi dengan ciri-ciri seperti EXTRA BASS, 360 Audio, Active Noise Cancelling, Ambient Sound Control dan sokongan sesentuh pada fon telinga yang boleh diubahsuai melalui aplikasi Sony Headphones.

Sony mengatakan bahawa fon telinga SP800N ini mempunyai jangka-hayat bateri 9 jam apabila ciri ANC diaktifkan, dan boleh bertahan selama 13 jam jika ia ditutup. Rangka pengecasan fon telinga SP800N memberi fon telinga ini jangka-hayat tambahan 9-13 jam.

Bukan itu sahaja, fon telinga SP800N ini juga tiba didalam beberapa pilihan warna, termasuklah hitam, putih, biru dan kuning.

Fon telinga Sony WF-SP800N kini tiba di pasaran tempatan untuk harga RM849 dan boleh dibeli di kedai-kedai fizikal dan atas-talian.

komen


© Amanz / 2022 Kami