Acer Malaysia Menjangkakan Predator Gaming Chair x OSIM Akan Memasuki Pasaran Tempatan Pada Penghujung Suku Ketiga Tahun Ini

Diterbitkan pada July 29, 2020. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Bulan lalu, Acer telah memperkenalkan kerusi gaming terbaru mereka yang dibina dengan kerjasama bersama-sama jenama perkakasan mengurut OSIM yang dinamakan Predator Gaming Chair x OSIM.

Kerusi gaming tersebut mendapat sokongan yang hangat daripada golongan gamer dan juga peminat jenama Acer, khususnya kerana ia hadir dengan kebolehan untuk mengurut bahagian bahu dan juga belakang.

Sewaktu acara media mengenai acara promosi Acer Day, pihak Acer Malaysia mengatakan bahawa mereka masih lagi sedang berbincang untuk membawa masuk produk tersebut untuk pasaran tempatan.

Johnson Seet, Pengarah Bisnes dan Produk Pengguna mengatakan bahawa ada peluang untuk kerusi Predator Gaming Chair x OSIM tersebut untuk tiba di Malaysia pada penghujung suku ketiga tahun ini.

Dalam pada itu, Acer Malaysia juga sedang menunggu untuk pihak global mengesahkan pengeluaran jenama minuman gaming Predator Shot sebelum mengesahkan ia juga akan tiba untuk pasaran tempatan.

komen


© Amanz / 2022 Kami