Cari @ Amanz

Semalam kami melaporkan bahawa Sony telah melancarkan fon kepala premium terbaru mereka, Sony WH-1000XM4 secara global, dan ia boleh dilihat di laman web Sony Malaysia pada harga RM1599.

Hari ini, kedai atas-talian Sony Malaysia di Lazada nampaknya sudah mula menjual fon kepala ini pada harga yang sama, dan sebagai promosi jualan, setiap pembelian fon kepala ini akan tiba dengan pemegang fon kepala dan kupon Starbucks sebanyak RM50 secara percuma.

Fon kepala Sony WH-1000XM4 hadir dengan rekaan yang hampir sama seperti model sebelum ini, tetapi kini mempunyai ciri-ciri tambahan yang menambahkan kemudahan dan kepuasan penggunaan fon kepala ini.

Ciri-ciri seperti Speak To Talk yang membolehkan pengguna untuk .bercakap kepada orang lain tanpa perlu mengalihkan fon kepala terlebih dahulu dan juga ciri menghentikan main-semula audio dengan menanggalkan fon kepala sahaja pastinya disukai ramai.

Jika anda berminat untuk membeli fon kepala Sony WH-1000XM4 ini, anda boleh ke kedai atas-talian Sony Malaysia di Lazada untuk membelinya sekarang. Promosi pemegang fon kepala dan kupon Lazada adalah sehingga 31 Ogos ataupun selagi stok masih ada.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd