(Ura-Ura) Samsung Dijangka Menambah Sokongan S-Pen Pada Siri Galaxy S 2021 – Tiada Lagi Siri Galaxy Note?

Diterbitkan pada Ogos 25, 2020. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Samsung pada hari ini mempunyai dua siri telefon mercu yang diperkenalkan setiap tahun, iaitu siri Galaxy S pada awal tahun, dan diikuti Galaxy Note pada bulan Ogos. Apa pun, perkara berkenaan dijangka akan berubah pada tahun hadapan.

Mengikut beberapa penganalisa, Samsung dijangka akan menyertakan sokongan S-Pen terus pada siri Galaxy S baru pada tahun hadapan.

Samsung dikatakan akan hadir dengan tiga versi siri Galaxy S baru, iaitu versi biasa, Plus dan juga Ultra. Sokongan S-Pen dijangka akan ditambah pada versi Ultra kelak.

Apa pun, untuk tahun hadapan, ia masih tidak diketahui lagi sama ada Samsung akan meneruskan siri Galaxy Note atau sebaliknya. Sekiranya tidak, maka ia akan memperlihatkan Samsung memfokuskan kepada penawaran telefon boleh-lipat dibawah siri Galaxy Z pada pertengahan kedua bagi menggantikan siri Galaxy Note.

Apa pun, buat masa ini ia masih pada peringkat desas-desus awal. Terdapat kemungkinan Samsung masih akan meneruskan siri Galaxy Note – memandangkan angka jualan dan permintaannya masih tinggi pada hari ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami