Redmi SonicBass Wireless Earphones & EarBuds 2C Dilancarkan Dengan Ketahanan Bateri Sehingga 12 Jam

Diterbitkan pada Okt 8, 2020. oleh .

Perasan atau tidak, sebelum ini kami pernah berkongsi satu artikel yang mengatakan di mana Redmi bakal memperkenalkan dua aksesori audio terbaru mereka dalam sebuah pelancaran di India. Kini kedua-dua aksesori tersebut telah rasmi menerusi pengenalan Redmi SonicBass Wireless Earphones dan Redmi EarBuds 2C yang menawarkan ketahanan bateri sehingga 12 jam (melalui port sambungan mikroUSB).

Redmi SonicBass Wireless Earphones hadir dengan rekaan gelung leher dengan fon jenis dalam telinga. Ia juga dilengkapi teknologi Dwi Mic Ambient Noise Canceling untuk pengalaman lebih baik dan teknologi Multi-Point yang membolehkan aksesori ini bersambung dengan dua peranti secara serentak. Seterusnya, ia turut mempunyai perlindungan kalis air IPX4, selain turut sesuai digunakan untuk bersukan. Sama seperti aksesori audio yang lain, ia juga dilengkapi butang khusus dengan kebolehan untuk menjawab / mematikan panggilan, bermain / menjeda lagu, menyeru pembantu maya dan sebagainya.

Manakala Redmi EarBuds 2C pula hadir dengan rekaan fon telinga nirwayar seakan Redmi AirDots. Terdapat juga sumber yang mengatakan ia adalah Redmi AirDots 2 yang dijenamakan semula. Fon telinga ini hadir dengan pemacu audio bersaiz 7.2mm bersama kawalan sesentuh untuk sejumlah fungsi termasuk menjawab / mematikan panggilan, bermain / menjeda lagu, menyeru pembantu maya dan sebagainya. Turut disertakan adalah sokongan perlindungan kalis air IPX4, selain bateri sebesar 43mAh.

Untuk penawaran harga, Redmi SonicBass Wireless Earphones dijual pada ₹999 (~RM57). Manakala, Redmi Earbuds 2C pula berharga ₹1,299 (~RM74). Buat masa ini, kedua-dua aksesori ini hanya di tawarkan di India sahaja.

komen


© Amanz / 2023 Kami