Samsung Dilaporkan Dalam Pembangunan Dua Peranti Kelas Permulaan Baharu Di Bawah Siri Galaxy A & Galaxy M

Diterbitkan pada Okt 14, 2020. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Perasan atau tidak, Samsung telah melancarkan puluhan model peranti pintar di bawah siri Galaxy A dan Galaxy M setiap tahun. Boleh dikatakan, apa yang ditawarkan pada setiap satu daripadanya hadir dengan spesifikasi menarik tersendiri, sehinggakan ada masanya ia menimbulkan kekeliruan dalam kalangan kita untuk mengenal pasti modelnya.

Terkini, jenama dari Korea Selatan ini dilaporkan dalam pembangunan untuk dua buah lagi model baharu untuk peranti kelas pemulaan di bawah siri Galaxy A dan juga Galaxy M. Laporan memetik sumber berkata, model-model tersebut berkemungkinan besar dikenali sebagai Samsung Galaxy A02 dan Samsung Galaxy M02. Di samping itu, kedua-dua model ini juga didakwa telah ditemui di sebuah laman pensijilan dan antara nombor model yang tersenarai termasuklah SM-A025F, SM-A025F/DS, SM-M025F/DS, SM-M025M serta SM-M025M/DS.

Oleh kerana kedua-dua model ini tersenarai di bawah satu pensijilan yang sama, sumber berkata ada kemungkinan besar Samsung Galaxy A02 bakal dilancarkan sebagai Samsung Galaxy M02 dalam beberapa pasaran berbeza. Namun begitu, jangan buat penilaian terlalu awal kerana ia masih satu spekulasi dan mungkin kita bakal mendengar lebih lanjut mengenai peranti ini dalam masa terdekat ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami