Cari @ Amanz

Siri aksesori gaming Razer Pokemon telah diperkenalkan untuk sekian lamanya, dan ia kini akhirnya mempunyai tanda harga tempatan rasmi yang dapat dilihat pada laman web aksesori mereka.

Set aksesori edisi terhad ini hadir melalui beberapa peranti, termasuklah fon telinga ANC, papan kekunci, tetikus dan pad tetikus bersaiz besar, dimana semuanya hadir dengan rekaan Pokemon.

Bermula dengan fon telinga, RAZER x Pokémon True Wireless Earbuds direka berasaskan Razer Hammerhead True Wireless Earbuds dengan sentuhan Pokemon, dimana rangka pengecasannya kelihatan seperti sebuah Pokeball yang sebenar, dengan fon telinga berwarna kuning didalam.

Papan kekunci RAZER x Pokémon Pikachu Edition Gaming Keyboard ialah sebuah papan kekunci mekanikal bersaiz penuh dengan warna kuning dan hitam yang sama seperti Pikachu.

Melengkapkannya ialah sebuah alas pergelangan tangan magnetik yang membantu dalam ergonomik penggunaan papan kekunci ini. Ia juga hadir dengan lampu LED berwarna kuning yang menyerikan lagi rekaan komputer riba ini.

Aksesori seterusnya pula ialah tetikus RAZER x Pokémon Pikachu Programmable Gaming Mouse yang mempunyai rekaan berwarna kuning dan merah dengan muka Pikachu.

Ini ialah tetikus gaming nirwayar yang mempunyai ketahanan bateri sehingga 350 jam dan mempunyai pilihan untuk disambungkan secara berwayar ataupun nirwayar.

Butang-butang pada tetikus ini juga boleh diprogramkan semula menggunakan perisian Razer Synapse 3. Tetikus ini juga boleh digunakan dengan pad tetikus Razer edisi Pikachu.

Bagi mereka yang ingin membeli papan kekunci, tetikus dan pad tetikus sekali, ia juga adalah satu pilihan yang diberikan oleh pihak Razer.

Tanda harga aksesori-aksesori Razer Pokemon Pikachu ini adalah seperti berikut:

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd