Cari @ Amanz

Semalam senarai artis tempatan dan antarabangsa paling popular di Spotify Wrapped 2020 diumumkan. Tahniah diucapkan sekali lagi kepada Siti Nurhaliza kerana sekali lagi mengungguli carta tanah air seperti tahun lalu. Tetapi bagaimana pula dengan senarai Spotify Wrapped 2020 peribadi setiap pengguna? Bagi yang menanti, ia akhirnya boleh diakses dalam format seakan Stories.

Tidak seperti tahun lalu, Spotify Wrapped 2020 yang hanya boleh diakses menerusi aplikasi telefon pintar sahaja tahun ini. Seperti kami katakan di perenggan di atas, Ia juga ditawarkan dalam format Stories yang kemudiannya boleh dikongsi ke laman media sosial seperti Instagram, Facebook dan Twitter misalnya.

Selain memaparkan lagu yang paling kerap didengari setiap pengguna, senarai tahun ini turut menunjukkan senarai podcast yang paling kerap didengari menerusi platform mereka.

Untuk mengakses senarai Spotify Wrapped 2020 peribadi, sila buka aplikasi Spotify pada peranti Android dan iOS. Ia akan muncu pada muka hadapan. Jika tiada, taip Wrapped 2020 pada kotak carian dan ia akan dipaparkan paling atas.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd