Poco Mengacah Kehadiran Poco F2 Pada Tahun Ini

Diterbitkan pada Jan 1, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Selamat datang tahun 2021. Tahun 2020 dikatakan adalah tahun yang teruk, hambar dan tidak menarik. Kita berjaya lalui tahun 2020 mari mulakan permulaan baru pada tahun ini. Begitu jugalah apa yang pelbagai jenama peranti lain akan lakukan, iaitu permulaan baru. Poco buat pertama kalinya mengacah kehadiran Poco F2.

Tahun lepas, Poco F2 tidak dilancarkan – sebaliknya hanya hadir dengan Poco F2 Pro yang mana adalah Redmi K30 Pro yang dijenamakan semula. Memandangkan “Pro” adalah peranti mercu mereka, jadi tidak terkejut jika Poco F2 ini adalah peranti kelas pertengahan dan peranti mercu mungkin adalah Poco F3 Pro. Tahun lepas, Poco juga akhirnya menjadi syarikat tersendiri dan bebas dari naungan Xiaomi.

Poco turut dijangka akan menawarkan pelbagai produk pada tahun ini seperti TWS tersendiri atau juga komputer riba tersendiri. Poco mula membina nama mereka selepas melancarkan Poco F1 pada tahun 2018. Tahun 2019 mereka mendiamkan diri dan tahun 2020 mereka mengejutkan dunia dengan melancarkan Poco X2, Poco X3, Poco C3, Poco M2 dan Poco M2 Pro Bukan itu sahaja, Poco juga kini adalah jenama global yang mana peminat dari seluruh dunia boleh membeli peranti ini pada pelbagai platform kedai atas talian.

Poco F2 ini dijangka adalah peranti kelas pertengahan dan akan dijual pada harga mampu milik. Ada sumber katakan ia akan menggunakan skrin 120Hz, bateri 4250mAh, kuad-kamera dan mungkin juga Snapdragon 732G. Apa-apa pun, masih awal untuk ketahui apakah spesifikasi peranti ini – sama-sama kita nantikan.

komen


© Amanz / 2022 Kami