Cari @ Amanz

Oppo Find X3 merupakan peranti mercu daripada Oppo yang seterusnya dan pelbagai spekulasi mengenai peranti pintar telah didengari. Buat masa ini, masih belum dapat dipastikan berapa bilangan model peranti yang bakal diperkenalkan oleh Oppo. Tetapi, salah satu daripadanya dikatakan telah tertiris dalam beberapa imej pengolokan – sekaligus memperlihatkan rekaan padanya.

Model yang dimaksudkan di sini adalah Oppo Find X3 Pro. Sekali pandang, rekaan pada panel belakangnya kelihatan pelik tetapi unik. Nyata ia berbeza daripada yang lain. Kemudian, ia turut menempatkan sokongan kuad-kamera utama dan rekaan pada lensa kelihatan serupa seperti iPhone 12 Pro Max cuma diubah sedikit dari segi susunannya.

Dalam pada itu, ia juga dilihat hadir dengan sisi melengkung dan dipercayai menggunakan panel hadapan berukuran 6.7-inci bersama skrin kadar segar semula 120Hz Adaptif yang boleh berubah-ubah. Selain itu, ia juga dipercayai hadir dengan sokongan pengecasan pantas SuperVOOC 2.0.

Maklumat lanjut berkaitan pelancaran rasmi masih belum diketahui buat masa ini. Namun mengikut spekulasi awal, sumber menyasarkan ia mungkin hadir sekitar bulan Mac dan April kelak.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd