Cari @ Amanz

ViacomCBS adalah syarikat yang memegang hak IP kepada kandungan Paramount Pictures, video muzik MTV, Nickelodeon dan banyak lagi. Seperti kebanyakan syarikat besar lain, mereka juga mempunyai platform penstriman video tersendiri. Tetapi namanya jarang didengari dan terlampau skema – iaitu CBS Al Access.

Tahun lepas, mereka telah mengesahkan yang tahun 2021 platform ini akan dijenamakan semula kepada Paramount Plus. Melalui penjenamaan ini, mereka boleh tawarkan pelbagai lagi kandungan termasuk kandungan asli dan boleh menarik lebih ramai pelanggan. Android Autohority melaporkan yang CBS All Access akan dijenamakan sepenuhnya kepada Paramount Plus pada 4 Mac ini.

Akan tedapat 30,000 episod siri TV dan filem ditawarkan dalam platform ini. Lebih butiran lanjut akan dikongsi ketika hari pelabur mereka pada 24 Februari kelak. Melalui penjenamaan ini, platform pestriman ini akan lebih mudah menarik perhatian orang ramai. Ia juga selari dengan perang platform penstriman video yang kami ramalkan, kerana ini adalah norma baharu, ketika berkurung dalam rumah.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd