Carian
KL Startup Summit 2021 Bakal Berlangsung Secara Maya – Program Bermula Mac Ini
February 6, 2021 Amy Maizuraa

Selepas berjaya dengan penganjuran dua program menerusi Cyberjaya Startup Summit 2018 dan 2019, kini pasukan di belakang tabir program berkenaan iaitu Pixaworks bakal mengadakan pula KL Startup Summit 2021 (KLSS 2021).

KLSS 2021 yang mendapat kerjasama daripada Microsoft Malaysia yang juga menjadi penaja utama program berkenaan – mensasarkan kepada start-up dan perniagaan kecil untuk memberikan inspirasi atau motivasi. Bukan itu sahaja, ia juga bertujuan membuka peluang dan ruang kepada mereka untuk berhubung dengan para pelabur, rakan kongsi dan sebagainya.

Program yang bertemakan ‘Talk Less, Do More’ ini akan dipenuhi pelbagai bentuk serta teknik penyampaian yang berkesan. Ia termasuklah aktiviti seperti sesi ceramah, bengkel, perbincangan dan sebagainya yang disampaikan oleh para mentor yang mempunyai kepakaran dan berpengalaman dalam bidang berkaitan.

Program secara atas talian ini akan diadakan bermula 26 – 28 Mac 2021. Penyertaan bagaimanapun telah dibuka dan pembelian untuk tiket boleh dibuat menerusi laman web rasmi KLSS 2021. Harga tiket penyertaan bermula RM100 untuk para startup. Sementara iyu, tiket untuk para pelabur pula berharga RM300.

Komen