OnePlus 7T Dan OnePlus 7T Pro Akhirnya Menerima Kemaskini Stabil Android 11

Diterbitkan pada Mac 23, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

OnePlus 7 Pro adalah permulaan di mana OnePlus benar-benar berubah. Mereka bawakan peranti mercu yang cukup hebat, berkuasa dan lebih premium. Tetapi seperti biasa, selepas beberapa bulan versi “T” diperkenalkan yang menawarkan spesifikasi lebih hebat.

Selepas hampir setahun menanti, akhirnya OnePlus 7T dan OnePlus 7T Pro mula menerima kemaskini Android 11 yang stabil. Ia adalah Oxygen OS 11 yang lebih mirip One UI dengan sedikit elemen Oxygen OS. Ia lebih memfokuskan kepada penggunaan satu tangan, antaramuka lebih mesra pengguna dan banyak lagi. Sayang sekali, kemaskini stabil ini tidak cukup sifat – kerana sokongan Always-On Display tidak disertakan.

Bukan itu sahaja, bulan Mac sudah hampir akhir dan mendekati bulan April – tetapi tampalan sekuriti masih lagi bulan Februari 2021. Lebih mengecewakan, pengguna OnePlus 7 dan OnePlus 7 Pro masih tersangkut dengan Oxygen OS 11 beta keempat.

Jika anda ingin cuba versi stabil, siri 7T sudah boleh dikemaskini. Tetapi siri 7 masih perlu tunggu. Walaupun banyak kali tunda dan lambat kemaskini diedarkan, sekurang-kurangnya OnePlus tidak melupakan peranti ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami