Cari @ Amanz

Seperkara yang menarik pada kebanyakan peranti terkini Samsung adalah ianya sering disertakan dengan kapasiti bateri yang cukup besar. Contoh terdekat dan paling rapat yang boleh dilihat adalah siri Galaxy M yang mempunyai bateri mencecah 7000mAh. Melaluinya, ia dikatakan mampu bertahan mencapai dua hari bergantung pada penggunaan.

Dalam perkembangan terkini, timbul pula desas-desus baharu mengatakan Samsung dalam pembangunan untuk satu lagi peranti baharu di bawah siri Galaxy M. Peranti pintar ini dikatakan telah tersenarai di laman pensijilan DEKRA dengan dengan nombor model EB-BM325ABN.

Menurut spekulasi awal, ia mungkin dikenali sebagai Samsung Galaxy M32 dan penyenaraian memperlihatkan ia akan mempunyai kapasiti bateri 5830mAh – yang mana kelak akan dipasarkan sebagai 6000mAh. Ia juga dipercayai akan berkongsi spesifikasi yang sama dengan Samsung Galaxy A32 sebelum ini. Tetapi, disertakan kapasiti bateri lebih besar.

Samsung Galaxy A32

Jika ianya benar, peranti ini akan menampilkan paparan Super AMOLED bersaiz 6.4-inci dengan kadar segar semula 90Hz. Bukan itu sahaja, ia juga dipercayai menggunakan cip MediaTek Helio G80, kuad kamera dengan sensor 64-Megapixel dan sebagainya.

Buat masa ini, Samsung masih belum berkongsi lanjut mengenai model yang dikatakan ini. Jadi, lebih baik sekiranya kita menganggap maklumat dikongsi masih di peringkat ura-ura.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd