Sony Memperkenalkan Sony WH-1000XM4 Edisi Terhad Silent White – Akan Memasuki Pasaran Tempatan Pada Bulan Mei Kelak Pada Harga RM1799

Diterbitkan pada Apr 20, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Pada penghujung tahun lepas, Sony melancarkan fon kepala dengan teknologi pembatalan hingar terbaik mereka, Sony WH-1000XM4 ke pasaran global dan tempatan. Pada pendapat kami, Sony telah menambah-baik fungsi-fungsi sedia ada dan menambahkan ciri-ciri tambahan yang sangat berguna, disamping mengekalkan kualiti audio sedia ada.

Sony baru-baru ini telah memperkenalkan model dengan warna baru untuk fon kepala WH-1000XM4 ini, dimana jika sebelum ini ia hadir dengan warna hitam dan beige, model terbaru ini hadir dengan warna putih yang pada pendapat kami cukup cantik sekali.

Model terbaru ini, yang diberikan nama Silent White, adalah model edisi terhad yang memperlihatkan ketenangan kesunyian yang mana fon kepala ini cukup terkenal untuk teknologi pembatalan hingarnya yang hampir tiada tolok bandingan.

Seperti yang dikatakan sebelum ini, fon kepala WH-1000XM4 Silent White ini hadir dengan rekaan serba putih, dari kotaknya yang juga ada tertera teks Limited Edition, termasuklah beg simpanan, aksesori kabel dan juga fon kepala WH-1000XM4 itu sendiri.

Menurut Sony, walaupun fon kepala ini hadir dengan warna putih, mereka telah menggunakan lapisan cat tambahan untuk memastikan fon kepala ini lebih mudah dibersihkan, dan mengekalkan warna putih saljinya untuk lebih lama.

Menurut Sony Malaysia, fon kepala Sony WH-1000XM4 Silent White ini akan memasuki pasaran tempatan pada bulan Mei kelak dan boleh dibeli di Sony Store KLCC dan The Curve, termasuklah kedai atas talian Sony Store Online. Menurut mereka juga, oleh kerana fon kepala ini adalah edisi terhad, hanya sejumlah kecil model ini boleh dibeli kelak. Tanda harga fon kepala ini ditetapkan pada RM1799.

komen


© Amanz / 2022 Kami