Pra-tempah Siri Paparan Skrin Gaming Samsung Odyssey G3 Kini Dibuka – Harga Bermula RM799

Diterbitkan pada Mei 4, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Selain daripada peranti-peranti kelas premium, Samsung juga sebenarnya dikenali untuk beberapa perkakasan mereka yang lain, dan diantaranya ialah paparan skrin gaming kelas bangsawan. Jika sebelum ini mereka memperkenalkan siri paparan skrin Samsung Odyssey G9, mereka kini hadir dengan siri paparan skrin gaming yang lebih mesra dompet.

Samsung Malaysia baru-baru ini mengumumkan bahawa pra-tempahan untuk paparan skrin Samsung Odyssey G3 mereka, yang terdiri daripada dua model telah dibuka, dan hadir dengan dua pilihan saiz paparan, termasuklah 24 inci dan 27 inci.

Kedua-dua paparan skrin ini hadir dengan resolusi Full HD (1920×1080) dengan kadar segar semula 144Hz dan menyokong teknologi paparan skrin AMD FreeSync Premium, yang boleh dimanfaatkan sebaik-baiknya menggunakan kad grafik AMD Radeon RX untuk mengelakkan masalah ghosting dan cerakan skrin.

Dari segi input, ia hadir dengan port DisplayPort 1.2 dan HDMI 2.0, dan bergantung kepada cara penggunaan anda, paparan ini boleh ditegakkan secara menegak ataupun melintang.

Pra-tempahan Samsung Odyssey G3 ini sudah dibuka melalui kedai atas talian Samsung Malaysia dan juga kedai atas-talian Shopee pada harga-harga berikut:

  • Samsung Odyssey G3 (24 inci) – RM799
  • Samsung Odyssey G3 (27 inci) – RM1299

Pra-tempahan telah bermula sejak 1 Mei dan akan berterusan sehingga 9 Mei. Untuk pra-tempahan model 24 inci, anda akan menerima storan microSD Samsung EVO bersaiz 128GB, manakala untuk pra-tempahan model 27 inci, sebuah SSD Samsung 970 Evo dengan saiz storan 250GB akan diberikan.

Selepas tempoh pra-tempahan, model 27 inci akan mula dipasarkan pada 10 Mei, manakala model 24 inci akan dipasarkan 25 Jun 2021.

komen


© Amanz / 2022 Kami