Cari @ Amanz

Nubia kini berkongsi perancangan untuk hadir dengan penawaran peranti baharu dikenali sebagai Nubia Z30 Pro. Tarikh pelancarannya turut telah dikongsi menerusi satu poster acah yang dijadualkan berlangsung pada 20 Mei 2021.

Antara salah satu tarikan menarik pada peranti ini adalah ia dikatakan bakal menjadi peranti terkini dengan sokongan kamera di bawah skrin. Biarpun belum ada kepastian tetapi beberapa imej pengolokan tertiris jelas menunjukkan Nubia Z30 Pro tidak menampilkan sebarang takuk atau lubang pada panel hadapannya. Bukan itu sahaja, ia turut menyertakan skrin hadapan yang melengkung pada sisi kanan dan kiri.

Imej Pengolokan Nubia Z30 Pro

Tidak habis di situ, poster acah terkini turut memberi gambaran kasar mengenai rekaan peranti berkenaan. Di mana, ia memperlihatkan binaan peranti yang nipis dan tiada sebarang takuk atau lubang yang disertakan bersama-sama dengannya. Ia secara amnya seakan menguatkan lagi andaian tersebut.

Di samping itu, panel belakang Nubia Z30 Pro akan menempatkan sokongan kuad-kamera yang turut menyokong lensa sudut lebar dan telefoto. Bukan itu sahaja, ia juga mempunyai kebolehan zum hibrid sehingga 100X dan fungsi kamera professional SLR. Seperti biasa, sama-sama kita nantikan penawaran lebih lanjut mengenai peranti pintar ini ketika pelancaran rasmi kelak.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd