Acer Akan Mengumumkan Kemaskini Untuk Siri Penyejuk AcerPure Cool Dengan Ciri-Ciri Pintar Pada Bulan Julai Kelak

Diterbitkan pada Mei 28, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Di acara Acer Global Press Conference pada tahun lepas, Acer telah memperkenalkan jenama AcerPure yang hadir dengan sebuah peranti penyejuk yang dinamakan AcerPure Cool yang bukan sahaja berfungsi sebagai pelembap udara tetapi juga penapis yang boleh menapis pelbagai jenis debu dan juga toksin di udara.

Penyejuk tersebut dijual di Malaysia bermula awal tahun ini, dan walaupun ia berfungsi dengan baik sekali, ia mempunyai kekurangan dari segi pengalaman pengguna, dimana ia hanya hadir dengan alat kawalan jauh biasa sahaja.

Andrew Hou, Presiden Acer Asia Pasifik apabila menjawab soalan mengenai kemaskini untuk penyegar udara ini mengatakan bahawa syarikat tersebut akan membuat sebuah pengumuman mengenai kemaskini kepada siri AcerPure pada bulan Julai kelak.

Beliau berkata bahawa ia akan memperlihatkan penambahan fungsi dari segi sokongan untuk WiFi, aplikasi mudah-alih dan sebagainya kelak, tetapi enggan mengulas lanjut mengenai penambahbaikan ini.

Selain daripada itu, Acer juga dikatakan sedang mempertimbangkan untuk memasuki arena perubatan pula, dengan memperkenalkan peranti-peranti sedia-ada mereka yang boleh digunakan di hospital, klinik dan sebagainya. Buat masa ini, ia tidak diketahui lagi jika Acer benar-benar serius mengenai perkara ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami