Kingston Memperkenalkan Siri Memori Terbaru Kingston Fury Untuk Prestasi Hebat Dalam Pelbagai Jenis Binaan Komputer

Diterbitkan pada Jun 2, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Kingston ialah jenama pembuat memori dan storan yang cukup terkenal diantara pembangun-pembangun dan penggemar komputer, tidak kira untuk komputer desktop, komputer riba ataupun komputer padat. Mereka telahpun hadir dengan sejumlah besar pilihan memori kelas permulaan dan profesional bergantung kepada keperluan pengguna.

Terkini, Kingston telah memperkenalkan siri memori baru yang dinamakan Kingston Fury, iaitu siri memori komputer DDR3, DDR4 dan DDR5 yang hadir untuk semua jenis pengguna, tidak kira untuk komputer desktop, padat ataupun komputer riba. Ini adalah siri memori berbeza daripada Kingston HyperX Fury yang dikenali sebelum ini, tetapi mengambil ilham daripada nama tersebut.

Kesemua siri memori Kingston Fury ini hadir dengan kapasiti dan kelajuan memori yang cukup pantas bermula pada 3200MHz sehingga 5333MHz untuk memori DDR4 bergantung kepada model yang dibeli.

Siri Kingston Fury ini terdiri daripada tiga siri berbeza bergantung kepada komputer yang sedang anda bangunkan, termasuklah:

  • Kingston Fury Renegade: Untuk komputer desktop berprestasi tinggi yang memerlukan memori dengan lengah masa rendah dan frekuensi tinggi
  • Kingston Fury Beast: Untuk komputer desktop gaming pada kos lebih mampu milik
  • Kingston Fury Impact: Untuk komputer riba dan komputer padat seperti Next Unit of Computing

Kingston mengatakan bahawa pilihan memori untuk DDR3 dan DDR4 akan diperkenalkan secara global tidak lama lagi, manakala memori DDR5 pula akan diperkenalkan pada suku keempat tahun ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami