Hotlink Rewards Menawarkan Kupon Diskaun 70 Peratus Dan Peluang Untuk Memenangi iPhone 12 Atau Galaxy S21 Berwarna Ungu

Diterbitkan pada Jun 2, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Maxis baru-baru ini telah memperkenalkan kempen Win with Hotlink Rewards dan juga Pesta Jualan Hotlink Rewards untuk para pelanggan perkhidmatan telekomunikasi Hotlink.

Melalui aplikasi Hotlink, para pelanggan perkhidmatan tersebut bukan sahaja boleh membeli kredit dan menambah kuota data bulanan, tetapi juga boleh mendapatkan pelbagai tawaran menarik daripada 300 rakan kongsi Maxis di seluruh Malaysia.

Sepanjang bulan Jun ini, Pesta Jualan Hotlink membolehkan para pengguna Hotlink untuk membeli baucar diskaun yang memberikan potongan harga sebanyak 70 peratus daripada pelbagai jenama seperti MyNews, Domino’s Pizza, Tealive dan banyak lagi.

Lebih menarik lagi, dengan setiap pembelian baucar-baucar ini, pengguna Hotlink berpeluang untuk memenangi salah satu daripada 20 peranti Apple iPhone 12 ataupun 16 peranti Samsung Galaxy S21 berwarna ungu yang baru diperkenalkan oleh kedua-dua syarikat ini.

Setiap baucar yang dibeli dibawah nilai RM10 akan memberi pelanggan Hotlink satu peluang untuk memenangi peranti-peranti ini, manakala baucar-baucar yang bernilai lebih dari RM10 akan memberi mereka dua peluang untuk memenanginya. Sembilan pemenang akan diumumkan setiap minggu sepanjang bulan Jun ini.

Sebagai penutup pesta jualan selama satu bulan ini, Hotlink juga akan mengadakan acara penutup dengan artis-artis kegemaran Malaysia seperti Floor88, Baby Shima, Iman Troye, Harvinth Skin dan ramai lagi untuk menghiburkan anda melalui Facebook Live.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penawaran baucar diskaun ini, anda boleh membuka aplikasi Hotlink anda, ataupun melayari laman Facebook Maxis.

komen


© Amanz / 2022 Kami