OnePlus Sorayama Diperkenalkan – OnePlus 9 Pro Edisi Khas Bersempena Nama Pereka Robot Sony Aibo

Diterbitkan pada Jun 2, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Hajime Sorayama merupakan seorang pengilustrasi yang terkenal di Jepun. Antara hasil karya beliau yang terkenal adalah pada sekitar tahun 2000, di mana beliau bertanggungjawab untuk rekaan generasi pertama robot Sony – Aibo. Kerana

Khusus untuk peminat OnePlus, OnePlus China memperkenalkan OnePlus Sorayama. Set berkas OnePlus 9 Pro edisi khas. Variasi OnePlus 9 yang ditawarkan adalah 12/256 GB, yang mana di Malaysia dijual pada harga RM 4,299. Melalui edisi khas ini, peranti OnePlus 9 Pro yang ditawarkan adalah dalam warna perak mereka – Morning Mist. Dengan warna seakan krom dan futuristik seakan robot Terminator, model ini adalah model yang sesuai dengan karya Sorayama.

Pembeli akan menerima OnePlus 9 Pro dalam satu kotak edisi khas, baju dengan kocek bertemakan karya Sorayama dengan logo berkilat OnePlus dan juga selongsong dengan rekaan robot Sorayama yang timbul. Sayang sekali, pada peranti tiada sebarang perubahan rekaan seperti Cyberpunk tahun lepas. Sebaliknya hanya warna perak mereka menjadi lebih berkilat – Flash Silver.

Harga jualan di China adalah RMB 5,499, iaitu sekitar RM 3553. Seperti OnePlus 8T Cyberpunk, ia terhad di pasaran China sahaja.

komen


© Amanz / 2022 Kami