Norton Crypto Diperkenalkan – Membolehkan Anda Melombong Kriptowang Menggunakan Perisian Sekuriti Norton

Diterbitkan pada Jun 3, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Norton merupakan nama yang tidak asing lagi dalam penawaran antivirus dan juga perisian sekuriti. Terbaru, Norton mengumumkan pengenalan Norton Crypto, sebuah ciri yang membolehkan pengguna melombong kriptowang melalui platform Norton 360.

Menurut Norton, sebelum ini pengguna terpaksa mematikan perisian sekuriti sekiranya ingin melombong kriptowang. Namun, melalui kemaskini yang akan diuji dikalangan sejumlah kecil pengguna, ia akan membolehkan pengguna melombong kriptowang dan pada masa yang sama memastikan sistem kekal selamat.

Norton mengatakan pengguna boleh melombong Ethereum untuk peringkat awal ini, dan pengguna boleh mengikuti pendapatan melalui Norton Crypto Walley yang disimpan secara awanan.

Norton menyasarkan ciri Norton Crypto ini diperkenalkan untuk semua pelanggan Norton 360 dalam minggu-minggu akan datang.

Memandangkan ada kalanya Norton hadir terbina pada pembelian komputer baharu, maka terdapat beberapa pihak menyuarakan kerisauan terhadap langkah Norton ini – dan adakah integrasi melombong pada perisian yang sering digunakan akan menjadi salah satu kebiasaan pada masa akan datang.

komen


© Amanz / 2022 Kami