Kedai Mercu MSI Malaysia Di BB Park Akan Ditutup Bermula 15 Jun – Akan Berpindah Ke Lokasi Baru Yang Akan Diumumkan Kelak

Diterbitkan pada Jun 4, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

MSI mempunyai sebuah kedai mercu yang terletak di BB Park, kawasan kedai di belakang pusat membeli-belah Low Yat Plaza yang mempunyai dua tingkat dan merumahkan semua pilihan komputer desktop, komputer riba dan komponen-komponen komputer yang ditawarkan di Malaysia.

MSI Malaysia baru-baru ini mengumumkan bahawa kedai mercu tersebut akan ditutup pada 15 Jun kelak, dan akan berpindah ke sebuah lokasi baru yang akan diumumkan di masa akan datang. Menariknya, MSI mengatakan bahawa mereka sedang melakukan sebuah kempen promosi dan pertanyaan kepada peminat-peminat mereka di laman Facebook MSI Malaysia Dragon Army untuk cadangan lokasi baru kedai mercu MSI Malaysia, dan apa jangkaan mereka untuk kedai tersebut.

Kedai mercu MSI Malaysia dibuka pada tahun 2017 di BB Park, dan bukan sahaja merumahkan pelbagai penawaran MSI di Malaysia, tetapi menjadi sebuah ruang dimana komuniti MSI Malaysia boleh berjumpa satu-sama lain dan mencuba sendiri peranti, perkakasan dan aksesori gaming yang ditawarkan MSI Malaysia.

Untuk mereka yang masih mahu membeli peranti gaming MSI, kedai yang berlokasi di aras tanah Low Yat Plaza masih lagi dibuka.

komen


© Amanz / 2022 Kami